Vanlig rømme men på et lavere og bredere beger slik at man ikke får søl på fingrene når man har mikset rømmen med krydder for å lage dip. det kan også være lurt med litt plass til overs slik at man kan røre om krydderet uten stor fare for søl over kantene på begeret.

Kommentarer til idéen

Spennende tanke. Det bør ikke være for mye "plass til overs". Å "transportere luft" er ikke bra for miljøet og debatten om mer plast er selvfølgelig også noe man må tenke på. Spørsmålet er om problemet er så stort at dette vil være noe mange kommer til å synes er bra at man løser? Vi kan se på det. Men hvis vi skal ha et beger for dip og et for rømme så tror jeg det vil bli vanskelig å forsvare flere plasser i butikkhyllene!

- Mads Liabø, 30. okt. 2017
Rapporter innlegg

Dette ville vært veldig kult, det hjelper på problemet. Samtidig vil det ikke bety at begeret må være lavere enn 2/3 av det normale. Gjerne med dagens skrulokk. Men da er det letter å lage dip. Uten at det blir veldig mye mer plastforbruk?

- Ken Kristiansen, 30. sep. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 2
User avatar
Andreas Gran