Høstnyheter fra Q-Meieriene

Når høstens nyheter kommer i butikk vil forbrukerne se at Q-Meieriene har konsentrert seg om å redesigne og forbedre flaggskipet Skyr®. Den fløyelsmyke islandske yoghurten er det produktet Q får mest henvendelser og forslag om fra engasjerte forbrukere.

Slik lager Q gresk yoghurt

Tidligere i år lanserte Q-Meieriene gresk yoghurt for første gang. Tre friske smaker i duobeger der man blander inn syltetøy i yoghurten selv. Nå får du også gresk yoghurt på pose. Perfekt for matlaging og for de som ønsker å blande inn bær eller müsli.

Vinn en Hellas-reise med Q Gresk Yoghurt!

Nå er det siste sjanse til å vinne reise til Hellas med Q Gresk Yoghurt! Delta i vår konkurranse på Facebook. 

Endelig gresk yoghurt fra Q!

I mai kan du endelig nyte gresk yoghurt fra Q-Meieriene. Yoghurten har en perfekt myk og fyldig konsistens, og du blander selv inn frukt, bær og granola slik du ønsker. Sammen med våre forbrukere har vi smakt oss frem til 3 spennende smakskombinasjoner.

Mainyheter fra Q

Endelig er mai her. Det spirer og gror. Været er mildere (i hvert fall en gang i blant) og sommeren nærmer seg! For mange er dette den beste tiden på året. For oss i Q er også mai den beste måneden i året. Helt der oppe på delt førsteplass med september og februar.