Nytt år med nyskapning

Matsvinn er en økende miljø- og samfunnsutfordring. På oppdrag fra Q-Meieriene har Ungt Entreprenørskap arrangert innovasjonscamper hvor skolelever jobber sammen i grupper for å komme opp med nye innovative måter å redusere matsvinn på.

Vinnerne av sommerkonkurransen er kåret!

Sommerens Q-melkekartonger har inneholdt quiz. Nå har vi trukket ut tre vinnere som får en Apple Watch sport i premie.

Vinnere av melkerobot-konkurransen

Q-Meieriene og vitensenteret VilVite har denne våren samarbeidet om innholdet utenpå melkekartongene. Barn har blitt invitert til å lage fremtidsroboter av melkekartonger. Nå er vinnerne kåret.

Sommerkonkurranse på Q-Melken

Nå kan du få testet deg selv eller familie og venner mens dere sitter rundt frokostbordet. Er du frokostbordets sommerekspert?

Sommerens melkekartong

Vi spurte om hvilket konsept dere ønsket på årets sommerkartonger fra Q-Meieriene. Stemmene er talt opp, quizbøkene er hentet frem og ulike ideer tegnes ut.

Kunnskap + Q-melk = sant

Forbrukerne etterlyste mer engasjerende innhold på kartongen. Samtidig så vi en mulighet til å bidra til å øke interessen for naturfag blant unge. Slik lagde vi "kunnskapskartongen" sammen med VilVite.

Ildsjeler og entreprenører på Q-melkekartongene

I disse dager prydes de store melkekartongene med to av Kavlifondets prosjekter. Disse blir presentert under budskapet: Melk med mening. Slik får Q-forbrukerne et innblikk i hva de støtter ved å kjøpe melk fra Q-Meieriene.

Lære-melkekartongene

Q-Meieriene slukker tørsten. Forskerfabrikken trigger kunnskapstørsten. Sammen utarbeidet vi lære-melkekartongen.

Noe godt for en god sak

Etter forbrukerinnspill lanseres nå de store melkekartongene fra Q-Meieriene med informasjon om Kavlifondet. Forbrukerne vil få innblikk i tre prosjekter man støtter ved å kjøpe varer fra Q-Meieriene.

Melk ga hjelp

Gjennom kampanjen "Tips oss om en god sak" ga vi i Q-meieriene 500 000 kroner til vanskeligstilte i Norge via Kavlifondet. Kampanjen ble frontet på sosiale medier og melkekartongene våre julen 2014 og januar 2015.