Q® Lettrømme

Q® Drømmelett®

Hvitløksdressing med Q Drømmelett®

Har du prøvd hvitløksdressing med Q Drømmelett®? Nylanseringen passer ypperlig som tilbehør alene, i dressinger, dipp eller som ingrediens i andre retter.

Frisk dressing med Q Drømmelett®

Q Drømmelett® passer ypperlig som tilbehør alene, i dressinger, dipp eller som ingrediens i andre retter. Hva med en dressing med eple og agurk?

Kyllingtaco med Q® Drømmelett®

Har du prøvd tacolefse med kyllingfilet, grønnsaker og Q® Drømmelett®? Du trenger ikke å vente på tacofredag, for denne kan nytes hele uken.

Spicy paprikadressing med Q Drømmelett®

Spicy paprikadressing laget av Q Drømmelett®. Et lett valg - mindre fett og med samme gode smaken

Sommerlig pastasalat med Q Drømmelett®

Pastasalatoppskriften laget med Q Drømmelett® har den samme gode smaken, samtidig som den inneholder begrenset med fett. Vinn - vinn, kaller vi det.

Tacodressing med chilli og lime

Noe nytt til fredagstacoen? Hva med tacodressing med chilli og lime laget av Q Drømmelett®? Det må da være et lett valg.

Smaken av en god start

Kjøleskapsgrøt med Skyr® Vanilje

Denne friske frokostgrøten gir en perfekt start på dagen med gode proteiner fra Skyr® Vanilje, Q-melk og havregryn.

Grønn tropisk smoothie med Skyr®

Smoothie med Skyr® er en vitaminbombe for deg som vil ha en ekstra frisk og grønn start på året. Perfekt til restitusjon etter trening. 

Kyllingtaco med Q® Drømmelett®

Har du prøvd tacolefse med kyllingfilet, grønnsaker og Q® Drømmelett®? Du trenger ikke å vente på tacofredag, for denne kan nytes hele uken.

Q® Gresk Yoghurt

Chiligranola med Q® Gresk Yoghurt Naturell

Det finnes mange ulike typer granola og frokostblanding på markedet, men ingenting smaker så godt som når du lager den selv. "Spice opp" Q Gresk Yoghurt med hjemmelaget chiligranola!

Bringebærsmoothie med Q Gresk yoghurt

Smaksvinneren Q Gresk Yoghurt inviterer til smaksfest! Lag en smoothiebowl med alt du liker av bær. Hva med bringebær, slik som Mona har laget?

Gresskarmuffins med Q® Gresk yoghurt

Å bake i sesong gir deg mange nye, spennende smaksmuligheter. Lag muffins med Q Gresk Yoghurt. Enten med gresskar, banan eller eple. Vi fikk lyst på gresskar, vi. Slik som Mona har laget.

Lunsjcookies av Q Gresk yoghurt

Frisk opp lunsjen din med noen velsmakende lunsjcookies laget av søtpotet og Q Gresk Yoghurt. Helsprøtt lunsjalternativ. 

Suppebrød med urtesmør av Q Gresk Yoghurt

Vintertid er suppetid. Og da trenger man godt tilbehør. Suppebrød av Q Gresk Yoghurt er enkelt å lage ettersom det ikke krever noe heving. Det metter godt og det er definitivt et sunnere alternativ til loffen. 

Krydderdipp av Q Gresk yoghurt

Det er raskt og enkelt å lage dipp med Q Gresk Yoghurt og krydderet du har i krydderhyllen. Du smaker deg frem til ny favoritt. Prøv, da vel.

Q® Frokostyoghurt

Tropisk smoothie med Q Frokostyoghurt

Smoothie er en klar vinner både hos store og små, og en av fordelene er at du kan hive oppi det du måtte finne i skuffer og skap. Smoothie kan nytes både til frokost, lunsj, og kveldsmat, eller som mellommåltid. Her har jeg laget en tropisk smoothie med mye frukt og bær og Q Frokostyoghurt

Jordbær- og vaniljeis av Q Frokostyoghurt

Is er noe vi forbinder med bursdager og varme dager i solen, men denne isen kan også nytes til frokost på en helt vanlig hverdag med den beste samvittighet. Perfekt måte å servere Q Frokostyoghurt, med andre ord.

Chiapudding av Q Frokostyoghurt

Chiapudding er de siste årene blitt mer og mer populært, og har en spennende smak og konsistens. Ikke minst har chiafrøene, som puddingen er laget av har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, vitaminer, mineraler antioksidanter og proteiner, og blir derfor av mange sett på som små næringsbomber. Hva med chiapudding med Q Frokostyoghurt vanilje?

Q Frokostyoghurt Vanilje med bananmüsli

Bananmüsli er en mild og god müsli som vil falle i smak hos alle i familien, liten som stor. Den passer perfekt som topping på Q Frokostyoghurt, smoothie, fruktsalat og is, for å få litt ekstra crunch. Den går raskt og lage og forsvinner fort, så lag gjerne dobbelt og husk å kjøpe nok Q Frokostyoghurt.

Ispinner av Q Frokostyoghurt

Ispinner er en sikker vinner i sommervarmen. Hvorfor kjøpe i butikken når du kan lage sunne, gode varianter med Q Frokostyoghurt? Utrolig enkelt, og sååå godt! 

Kjøleskapsgrøt med Q Frokostyoghurt

Kjøleskapsgrøt er en kald form for havregrøt som har blitt veldig populær de siste årene. Den lager seg selv over natten og smaker utrolig godt, samt at smakskombinasjonene er uendelige, altså en sikkert vinner! Her har jeg valgt å lage en grunnoppskrift basert på Q Frokostyoghurt naturell.

Matvett

Skyr® med chia. Imponer med sunn dessert

Chia, eller chiafrø, blir mer og mer populært her hjemme. Den søramerikanske planten fra myntefamilien kan gi en frisk smak til mye. Frøene er kilde til proteiner, kalsium, fiber, magnesium og omega 3 for å nevne noe. Vi har testet å blande chiafrø med Skyr® og resultatet ble forbløffende bra. Prøv du og. Under finner du tre oppskrifter med Skyr® og chia. Velbekomme!

Pizzadeig med Q-melk

Akkurat kommet hjem fra ferie eller er det lenge siden du har vært å handlet? Er melken blitt sur? Da kan du fremdeles lage en herlig sprø pizza!

Eltefritt brød med Q-melk

Bruker du melk i brødbaksten får brødet og deigen ofte en tyngre konsistens som metter enda mer.