Konkurranseregler for julerebuser på Q-Meierienes melkekartonger.

DELTA I KONKURRANSEN HER
Arrangør: Q-Meieriene AS.

Avtalen gjelder mellom: Q-Meieriene AS og kampanjedeltakere.

Aksept av vilkår og betingelser: Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

KONKURRANSEPERIODE
08.november 2017 til 6. januar 2018.

HVORDAN DELTA

Du må være fylt 18 år, eller ha samtykke fra foreldre/foresatt. Deltakere må være bosatt i Norge.
Ansatte og ansattes nærmeste familie i Q-Meieriene og O. Kavli kan delta, men ikke vinne premier.
Deltakelse skjer på www.Qmeieriene.no. Det er ingen kjøpsbetingelser.

Deltakere finner julerebuser på Q-melk-kartongene, og skriver inn løsningen(e) på Q-Meierienes nettside. Deltakere som løser flere julerebuser kan da bidra med flere løsningsforslag.

NB! For å delta i bonuskonkurransen må man løse rebusen som kan settes sammen ved hjelp av 4 forskjellige kartonger, og sende inn svar senest 24. desember. 

VINNERE:

Hver dag fra 1. desember til 24.desember, trekkes det ut 1 stk. Q Julegenser blant dem som har deltatt i konkurranseperioden. Deltakere kan kun vinne 1 gang.

Vinnere vil få tilsendt premie i posten til oppgitt postadresse.

Bonuskonkurranse:

Det trekkes ut EN bonuspremie, blant dem som har løst bonusrebusen. Trekningen gjøres blant alle som har løstbonusrebusen innen 24.12.2017. 

Personvern 

Du må oppgi ditt navn og epostadresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at Q Meieriene kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Q-Meieriene tar intet ansvar for trykkfeil eller utilsiktede misforståelser.

Kontaktperson: Pål Rasmussen, Produktsjef Q-Meieriene, pål.rasmussen@kavli.no