Dette er en sunnere vri på sandwichisen, hvor du fyller to daddel- og havregrynscookies med Skyr®s is. Kombinasjonen småseig cookie og is kan jo ikke slå feil!

Bilde og oppskrift av Ida Bergsløkken.

3-4 porsjoner (6-8 cookies)
Tid: 10 min prepp + 14 min steking

Ingredienser

 Cookies
100 g dadler uten stein
2 egg
50 g tahini eller annet nøttesmør
2 ss kokosolje
125 g havregryn 
½ ts bakepulver
¼ ts salt
1 ss kanel

Framgangsmåte
Sett ovnen på 175 grader.
Bruk en stavmikser eller foodprocessor til å mikse sammen dadler, egg, tahini og kokoksolje. Ha så i resten av ingrediensene og kjør til en jevn masse. Kan godt være igjen noen biter dadler og gryn. 
Kle en bakeplate med papir og bruk to skjeer til å forme 8 jevnstore cookies.
Stek i 14 minutter og avkjøl på rist til de har blitt helt kalde.
Ta ut Skyr® is 15 min før sammensetting/servering.
Bruk en skarp kniv og kutt rett gjennom isboksen på tvers (lager sirkulære skiver av is.
Plasser en cookie i bunnen, så et lag med is, så en ny cookie - server!
I oppskriften ble de benyttet Skyr® is Salt karamell, men bruk gjerne andre varianter for variasjonens skyld.

Bilder til saken: