Innovative melkekartonger

Q-Meieriene er et forbrukerdrevet meieri og sammen med forbrukerne prøver vi å finne bedre måter å gjøre ting på. I sommer lanserte vi sommerkartonger med smak som tema. Kartongene var prydet av elleve utvalgte Q-Forbrukere som delte sine smakstips og oppskrifter.

Tema for høstens melkekartonger er innovasjon

Q-Meierieiene ønsker å inspirere deg og snakke frem norske innovasjoner. 
Høstens melkekartonger prydes av åtte norske gründere som forteller om sine innovasjoner.

På kartongenes forside finner du bilde av innovatøren og deres innovasjon, mens du på kartongens bakside finner mer informasjon. På sidepanelet på hver enkelt kartong utfordrer vi deg med en Q-rebus om norske oppfinnelser. Fasit på rebus finner du lenger ned på denne siden og her

Nedenfor finner du bilder og mer informasjon om hver av de åtte innovatørene og deres innovasjon.

Hvis du også brenner inne med egne idéer og forslag du vil dele med oss kan du laste opp ditt tips i vårt idégalleri Min Q-idé her eller via banneret lenger ned på siden.

Møt Innovatørene

Les mer om Monica og hennes innovasjon Dingoski

Les mer om Kristin og hennes innovasjon Swancy

Les mer om Jens og hans innovasjon Digipig

Les mer om Helene og hennes innovasjon Nabolagshager

Les mer om Fredrik og hans innovasjon Nyby

Les mer om Christer og hans innovasjon Leieting

Les mer om Alexander og hans innovasjon Millasays

Les mer om Eivind og hans innovasjon Playfinity

Q Kahoot!

Som vanlig ønsker Q-Meieriene å engasjere deg og familien. 
I sommer og utover høsten utfordrer vi deg til å delta på quizzer om smak. Quizzene spilles via den norske innovasjonen Kahoot! Om du har lyst til å teste deg selv eller utfordre familien kan du delta via banneret nedenfor.

Der får du to alternativer, du kan enten velge å konkurrere alene via smarttelefon eller nettbrett mot andre Q-forbrukere. Eller du kan gå inn på våre sider via PC og utfordre venner eller familie til en vennlig duell. Dere benytter smarttelefon eller nettbrett for å svare. 

Alle må ha lastet ned Kahoot! på sin smarttelefonen for å delta. Det er morsomt å spille, men husk at spillet går på tid! Her er det om å gjøre å være rask og svare riktig på spørsmålene for å få flest poeng. 

FAQ