Nye Kavlifondsprosjekter på Q-kartongene

Dere ønsket å vite mer om hva dere var med på å støtte ved kjøpe Q-melk. Eieren vår Kavlifondet presenterer nå to nye "Melk med mening"-prosjekter på Q-melkekartongene. Om du ønsker å vite enda mer om Kavlifondets arbeid, så les videre. 

Dyp lykke over andres framgang

StS EDA er en av to organisasjoner som støttes av Kavlifondet og som for tiden blir eksponert på 1,75-literskartongene, under konseptet - Melk med mening. Dere ønsket å vite mer om hva dere var med på å støtte ved kjøpe Q-melk.

Studerer entreprenørskap for fremtiden

Siden tredje klasse har Delight Moyo fått støtte til skole, mat og helsehjelp av den norske organisasjonen Sabona i Zimbabwe. Nå har den flittige eleven blitt universitetsstudent. Han valgte studier i entreprenørskap med et klart mål for øyet: En framtid uten fattigdom.

Forretning for framtiden

19 år gamle Isatouh Baldeh er en av flere hundre ungdommer som har fått opplæring gjennom det norske prosjektet MyFarm i Gambia. Målet er å starte sin egen forretningsvirksomhet.

Ildsjeler og entreprenører på Q-melkekartongene

I disse dager prydes de store melkekartongene med to av Kavlifondets prosjekter. Disse blir presentert under budskapet: Melk med mening. Slik får Q-forbrukerne et innblikk i hva de støtter ved å kjøpe melk fra Q-Meieriene.