hjemmelaget-sjokoladepålegg_1920-1600x775.jpg

Jeg har opp igjennom barndommen elsket sjokoladepålegg som alle andre barn og gjør det fortsatt. Det er bare det at jeg vet at det er sunt og bærekraftig for helsen å redusere sukkerinntaket. Derfor har jeg når jeg har tid laget mitt eget lille daddelpålegg som jeg har delt med både familie, venner og bekjente til alles glede. Har også gitt ut oppskriften med stor suksess. Dette skulle jeg ønske at kom i butikken; et daddelpålegg for hele familien!

Her er oppskriften til 4 porsjoner:

8 dl dadler (stenfrie)

4 dl hasselnøtter

3 ss rapsolje

12 ts kakao

2 dl Q melk

Her er oppskriften til 1 porsjon:

2 dl dadler (stenfrie)

1 dl hasselnøtter

1 ss rapsolje

3 ts kakao

0.5 dl Q melk

Slik gjør du; Ha vann opp til toppkanten av dadlene i kjelen, kok opp til de er myke deretter mix de med stavmikser. Pulveriser hasselnøttene i foodprosessoren og ha det opp i kjelen. Til slutt ta resten av ingrediensene oppi og bland godt!

Hvorfor daddelpålegg?

- Er sunt

- Smaker som sjokoladepålegg

- Enkelt å lage

- Spennende

Tror denne ideen virkelig har potensiale og håper dere vil gi den en sjans!

mvh Richard Havstein Melkersen

Kommentarer til idéen

Dette skal testes! Dessverre er det litt på siden av det vi kan begynne å lage, men tusen takk for at du utfordret oss

- Mads Liabø, 24. mai 2019
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Richard91