Jeg kan, som tusenvis av andre her i landet, ikke fordøye kumelk. Derfor spiser jeg kun produkter av fåremelk og geitemelk. I Tyskland og England selges Yoghurt laget av disse typene melk. Hvorfor ikke i Norge som har noe av verdens reneste natur? Og her er stor overproduksjon av geitemelk! Kanskje ikke så mye sauemelk. Men i Tyskland importeres disse typene Yoghurt fra både England, Frankrike, og Hellas. Dette er også MYE sunnere enn kumelk, da det er lettere å fordøye og inneholder MYE bedre kalk-sammensetninger! Og norske bønder har behov for større videreforedling av stadig flere produkter...

Kommentarer til idéen

Fantastisk!! Också i Frankrike finner man en massa produkter lagade med får och getmjölk!

- Liliana Poli, 28. sep. 2018
Rapporter innlegg

Hei! Synd å høre at du ikke tåler kumelk. Vi har dessverre ingen geiter og har som et lite meieri ikke kapasitet til å utvide med andre typer melk akkurat nå, selv om det hadde vært en artig utfordring!! Vi er forresten eid av Kavlifondet som igjen eier St. Helens farm som er en av verdens største geitegårder i Yorkshire, England. Er du i Storbritannia så håper jeg du får forsøkt.

- Mads Liabø, 3. jul. 2018
Rapporter innlegg
Comment icon 2
AN
Arne Normand