Snapchat-3556323234604477206.jpg

Jeg lager en stor grønnsak suppe basert på hva som ligger i kjøleskapet, en gang i uka. Jeg supplerer det jeg mangler, men får ryddet godt opp i grønnsaksskuffen og da er det naturlig med en vask av skuffen med det samme. Grønne brokkolistilker kuttes og får en ny bruksverdi. Purreløk rester, blomkål,- alt kan brukes. :) Godt med gullerøtter, spinat, ingefær og chilli så har dette blitt en slager. Ungdommene rundt oss har også tatt til seg denne praksisen. Lager så mye at vi har to deilige kjøttfrie suppedager i uka. Kutter og koker alle grønnsakene godt møre med buljong og knuser de med stavmixer. Krydrer med pepper og basilikum. Noen liker grønnsakene finknust, jeg bruker litt grov konsistens.:) Ganske hot, - så denne blåser forkjølelser av veien!

Comment icon 0
User avatar
Kristin Skram