Etterlyser 1000 grams begere i butikken da vi spiser mye skyr i vår husholdning, og synes det er unødvendig å kjøpe mange små begere VS å kjøpe en stor. I tillegg vil dette forårsake unødvendig mye bruk av plast. Jeg kan skjønne at det er en risiko å produsere store begere med tanke på matsvinn, men derfor kan det være lurt å ikke masseprodusere, men ha en prøveperiode for å se hvordan det går (eventuelt prøve 400-500 grams begere). Så et annet forslag om dette fra 2017, men miljøet og kosthold er i vinden mer enn noen sinne, og jeg ser f. eks at TINE protein yoghurt forsvinner fort fra hyllene, og mat med mye proteininnhold er svært populært.

Kommentarer til idéen

Hei Serine! Takk for innspill og idé, vi er alltid på utkikk etter bedre måter å gjøre ting på, og vi ser at flere etterlyser Skyr® i større forpakninger så denne tar vi med oss videre :) Hilsen Marte

- marte.folkedal.lie@kavli.no, 23. des. 2019
Comment icon 1
SB
Serine Bucher