Vi har aldri sett så mange henvendelser om våre nylanseringer som nå og det var ingen tvil om at de nye smakene vi lanserte i starten av 2016 var etterlengtet. 

Kokos hadde flere hundre «likes» på Min Q idé lenge før vi lanserte den. Og noen uker før den var i butikk ga VG den terningkast 6. Vi blir derfor nedlesset i henvendelser om hvor forbrukerne kan kjøpe Skyr® kokos og Skyr® kaffe og vanilje. Engasjementet er helt vanvittig og vi er ekstremt takknemlig for at forbrukerne ønsker å utfordre oss til å lage enda flere gode produkter.

Ikke så lett å finne?

Da det ble kjent at flere butikker ville ta inn Skyr® kokos og Skyr® kaffe og vanilje fikk vi en ny bølge av positive henvendelser fra blide forbrukere. Både Kiwi og Rema 1000, tok disse variantene inn raskt etter at forbrukerne spurte etter de. Det er spesielt artig å se at Q, forbrukerne og butikkene kan samarbeide på denne måten. Noe som er helt unikt.

Dessverre hører vi hver eneste dag at det ikke alltid er så lett å få tak i disse. "Jeg har kjørt innom tre forskjellige butikker, men ikke funnet de. Skjerp dere. Må ha!" hørte vi senest i dag fra en lojal Q-forbruker. Forklaringen på hvorfor de ikke alltid er så enkle å få tak i er sammensatt.

På sosiale medier får vi mange henvendelser og de som har fått tak i deler bilder av at de har klart å skaffe seg. I bilde øverst ser du @fitnessveronika og @karolinek sine bidrag på instagram.

For det første så melder butikkene som har tatt de inn at de fort blir utsolgt. For det andre har vi ikke produsert så mye som vi burde, med tanke på etterspørselen. Det er heller ikke alle butikkene som har valgt å ha disse i sortimentet sitt. Vi lover å gjøre alt for å få opp leveringen i tiden som kommer og håper enda flere butikker ønsker å bestille inn disse høyt etterspurte variantene!

Forbrukerne ønsker nye smaker

Mye tyder på at veldig mange er gått lei av de samme vanlige smakene i yoghurtkategorien og at Skyr® kokos og Skyr® kaffe og vanilje kom som bestilt. For at forbrukerne enda enklere skal kunne finne sine favorittsmaker, har vi utarbeidet en egen butikkdistribusjonstabell som viser hvilke butikker som tar inn de ulike variantene.

I butikker med frivillig distribusjon blir forbrukerne oppfordret til å etterlyse varer. Oversikten finner dere på www.q-meieriene.no/Kontakt-oss/Her-finner-du-produktene-vaare

Bilder til saken: