UltiMoo, den laktosefrie sjokomelken med 30% mindre sukker, ble lansert i begynnelsen av 2015. Mottagelsen av denne nye sjokolademelken var over all forventning, men forbrukerne hadde et viktig forbedringstips!

Sjeldent har vi opplevd så mye god stemning rundt en lansering av et nytt produkt. Vi i Q-Meieriene solte oss i glansen og klappet hverandre fornøyd på skuldrene. Men det varte ikke lenge. Etter en liten stund fikk vi store problemer med korken på kartongen. I en periode fikk vi henvendelser hver eneste dag om at korken var noe av det mest irriterende forbrukerne hadde vært borti.

«Takk for laktosefri sjokolademelk, men….»

«Takk for fantastiske UltiMoo, men korken er elendig» var det vanlig å lese i mailinnboksen vår.

Vi jobbet hardt og lenge med å forbedre den. Underveis stod vi på kveldstid og skrudde av og på korkene på flere hundre kartonger. Dette for å sjekke om det bare var sporadiske feil, eller kunne det være at folk tok for hardt i? Det viste seg at maskinene som satte på korken rett og slett bommet. Og bommet. Og bommet.

Korken ble ikke godt nok satt på kartongen. Noe så enkelt? Det fikser vi! Men nei, det gikk ikke lange tiden før vi fikk nye tilbakemeldinger på at korken ikke var bra nok. Uforutsette ting dukket opp og vi måtte klø oss i hodet nok en gang.

Endelig på plass i butikk

Edvin var en av de som klagde på den triste korken og la inn følgende på Min Q idè

«Dette er andre gangen jeg ikke har fått åpnet korken skikkelig. Med et par forsøk på vriing og vrenging uten hell med påfølgende forsøk på å klemme sjokolademelken, endte innholdet utover meg og bilen min»

Silje-Marie ga oss også grei beskjed:

«Lei av at korka på Ultimoo blir ødelagt når man skrur den opp. Fix it

Sånn kunne vi ikke ha det. Vi måtte fix it! Derfor tok vi UltiMoo helt ut av butikkene for å forbedre korken en gang for alle! Mange av de som ikke hadde opplevd problemer med korken begynte å savne den, men vi måtte gjøre noe og nå er UltiMoo endelig tilbake i butikk!

Laktosefri, mindre sukker og velbalansert sjokoladesmak

UltiMoo, navnet kommer av det italienske ordet for ultimat, ble til etter at flere Q-forbrukere etterlyste mindre sukker og fordi enda flere etterlyste et laktosefritt produkt fra Q. Som vanlig så lytter vi i Q-meieriene til forbrukerne våre og lagde det som kanskje er den ultimate sjokolademelken og ikke minst et fint alternativ til Q Fersk Sjokolademelk.

UltiMoo har 30% mindre sukker enn «vanlig» sjokomelk. Den har selvfølgelig en velbalansert sjokoladesmak som er godkjent av Q-sjokoholikere (for det har vi mange av på meieriene våre).

Bilder til saken: