Q Frokostyoghurt

Q Frokostyoghurtis med jordbær

Iskald fryd! Q Frokostyoghurtis med jordbær er nydelig både på smak og konsistens. 

Hjemmelaget müsli til Q Frokostyoghurt

Sprø frokostfavoritt med Q Frokostyoghurt

Kjøleskapsgrøt med Q Frokostyoghurt

Frokost tatt til nye høyder. Enklere kan det vel ikke gjøres, grøt med Q Frokostyoghurt som lager seg selv mens du sover.

Smoothie med Q Frokostyoghurt

Yoghurtsmoothie med blåbær er en frisk og lettvint frokost, med få ingredienser og mye god smak

Q® Drømmelett®

Muffins med blåbær og banan

Herlige muffins som passer både i matpakken og som kos!

Gulrot- og søtpotetsuppe med Q® Drømmelett®, ristede kjerner og alfalfaspirer

En deilig suppe med gulrot og søtpotet som både varmer og metter!

Dressinger til grillsesongen

Tre deilige dressinger som passer perfekt til grillmaten!

Tacodressing med chilli og lime

Noe nytt til fredagstacoen? Hva med tacodressing med chilli og lime laget av Q Drømmelett®? Det må da være et lett valg.

Frisk dressing med Q Drømmelett®

Q Drømmelett® passer ypperlig som tilbehør alene, i dressinger, dipp eller som ingrediens i andre retter. Hva med en dressing med eple og agurk?

Hvitløksdressing med Q Drømmelett®

Har du prøvd hvitløksdressing med Q Drømmelett®? Den passer ypperlig som tilbehør alene, i dressinger, dipp eller som ingrediens i andre retter.

Q® Frokostyoghurt

Tropisk smoothie med Q Frokostyoghurt

Smoothie er en klar vinner både hos store og små, og en av fordelene er at du kan hive oppi det du måtte finne i skuffer og skap. Smoothie kan nytes både til frokost, lunsj, og kveldsmat, eller som mellommåltid. Her har jeg laget en tropisk smoothie med mye frukt og bær og Q Frokostyoghurt

Jordbær- og vaniljeis av Q Frokostyoghurt

Is er noe vi forbinder med bursdager og varme dager i solen, men denne isen kan også nytes til frokost på en helt vanlig hverdag med den beste samvittighet. Perfekt måte å servere Q Frokostyoghurt, med andre ord.

Chiapudding av Q Frokostyoghurt

Chiapudding er de siste årene blitt mer og mer populært, og har en spennende smak og konsistens. Ikke minst har chiafrøene, som puddingen er laget av har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, vitaminer, mineraler antioksidanter og proteiner, og blir derfor av mange sett på som små næringsbomber. Hva med chiapudding med Q Frokostyoghurt vanilje?

Q Frokostyoghurt Vanilje med bananmüsli

Bananmüsli er en mild og god müsli som vil falle i smak hos alle i familien, liten som stor. Den passer perfekt som topping på Q Frokostyoghurt, smoothie, fruktsalat og is, for å få litt ekstra crunch. Den går raskt og lage og forsvinner fort, så lag gjerne dobbelt og husk å kjøpe nok Q Frokostyoghurt.

Ispinner av Q Frokostyoghurt

Ispinner er en sikker vinner i sommervarmen. Hvorfor kjøpe i butikken når du kan lage sunne, gode varianter med Q Frokostyoghurt? Utrolig enkelt, og sååå godt! 

Q® Lettrømme

Kyllingsalat med Q® Lettrømme, mozzarella, kapers og oliven

Mozarella, Q® Lettrømme, kapers og oliven er selvskrevne ingredienser i kyllingsalat hevder mange. Har du forsøkt det? Hvis ikke utfordrer vi deg til å forsøke denne!

Skogsoppsuppe med Q® Lettrømme

Med lettrømme, buljong og sesongens sopp kan du imponere med denne enkle skogsoppsuppen. Like enkelt og givende som en tur i skogen!

Spinat og ricotta pai med Q® Lettrømme

Pai er lett. Og godt! Hva med spinat og ricotta servert med deilig Q® Lettrømme? Fyr opp foodprocessoren og sett på stekeovnen.

Stekt laks med scampi og chorizorisotto

Stekt laks blir best når du serverer med Q® Lettrømme, risotto, chorizo og scampi. Surf and turf på lavt nivå!

Taco med pulled pork og Q® Lettrømme

Prøv Q® Lettrøme i denne herlige pulled pork-varianten! På under en time har du en helt ny vri på tacofredagen.

Q Frokostyoghurt naturell

Chiligranola med Q® Frokostyoghurt

Det finnes mange ulike typer granola og frokostblanding på markedet, men ingenting smaker så godt som når du lager den selv. "Spice opp" Q Frokostyoghurt med hjemmelaget chiligranola!

Bringebærsmoothie med Q Frokostyoghurt Naturell

Smaksvinneren Q Frokostyoghurt Naturell inviterer til smaksfest! Lag en smoothiebowl med alt du liker av bær. Hva med bringebær, slik som Mona har laget?

Gresskarmuffins med yoghurt

Å bake i sesong gir deg mange nye, spennende smaksmuligheter. Lag muffins med Q Gresk Yoghurt eller Q Frokostyoghurt Naturell. Enten med gresskar, banan eller eple. Vi fikk lyst på gresskar, vi. Slik som Mona har laget.

Lunsjcookies av yoghurt

Frisk opp lunsjen din med noen velsmakende lunsjcookies laget av søtpotet og yoghurt. Helsprøtt lunsjalternativ. 

Suppebrød med urtesmør av yoghurt

Vintertid er suppetid. Og da trenger man godt tilbehør. Suppebrød av yoghurt er enkelt å lage ettersom det ikke krever noe heving. Det metter godt og det er definitivt et sunnere alternativ til loffen. 

Krydderdipp av yoghurt

Det er raskt og enkelt å lage dipp med yoghurt og krydderet du har i krydderhyllen. Du smaker deg frem til ny favoritt. Prøv, da vel.

Q® Kremfløte

Shortbread trifle med Q kremfløte

Vil du prøve en ny dessert til julemåltidet? Anbefaler denne godsaken med Q kremfløte.

Marengskake med krem av Q® Kremfløte og bær

Har du prøvd å lage porsjonsstørrelser av marengskake? Da kan du toppe det med akkurat så mye Q kremfløte du ønsker.

Smaken av en god start

Grønn tropisk smoothie med Skyr®

Smoothie med Skyr® er en vitaminbombe for deg som vil ha en ekstra frisk og grønn start på året. Perfekt til restitusjon etter trening. 

Matvett

Skyr® med chia. Imponer med sunn dessert

Chia, eller chiafrø, blir mer og mer populært her hjemme. Den søramerikanske planten fra myntefamilien kan gi en frisk smak til mye. Frøene er kilde til proteiner, kalsium, fiber, magnesium og omega 3 for å nevne noe. Vi har testet å blande chiafrø med Skyr® og resultatet ble forbløffende bra. Prøv du og. Under finner du tre oppskrifter med Skyr® og chia. Velbekomme!

Pizzadeig med Q-melk

Akkurat kommet hjem fra ferie eller er det lenge siden du har vært å handlet? Er melken blitt sur? Da kan du fremdeles lage en herlig sprø pizza!

Eltefritt brød med Q-melk

Bruker du melk i brødbaksten får brødet og deigen ofte en tyngre konsistens som metter enda mer.