Stekt laks blir best når du serverer med Q® Lettrømme, risotto, chorizo og scampi. Surf and turf på lavt nivå!

Ingredienser

4 stk Laksefilet
1 beger Q® Lettrømme
250 g Risottoris
1 stk Finhakket løk
2 ss Olivenolje
1 liter Kyllingbuljong
50 g Smør
50 g Parmesan
Salt og pepper
100 g Chorizo
100 g Scampi
Litt hakket hvitløk

Fremgangsmåte

 • Fres løk, chorizo og ris lett i olje. Hell over kokende buljong
 • La risen småkoke til den er ferdig, ca. 18-20 minutter
 • Rør i parmesan
 • Stek scampi i smør med hvitløk krydre godt med salt og pepper
 • Anrett risotto i pannen med scampi på toppen og litt Parmesan
 • smak til med 1 dl lettrømme
 • varm opp litt olje i en panne
 • legg i laksefiletene, stek filetene i 3-4 minutter på hver side.
 • server nystekte laks oppå scampi og chorizo risotto med en stor skje med Q® Lettrømme