Varm pulled pork etter anvisning på pakken (eller lag selv, se neste pkt.), bland inn hakkete tomater, eplebiter og limesaft
Eller lag selv
Finn det kjøttet du vil ha (svinenakke/svinebog/høyrygg e.l)
Smør kjøttstykket inn med litt sennep og honning evt. andre sauser som du liker.
Gni inn (eller rub som de sier på engelsk) med krydder. Her velger du selv. Vi brukte røykt chilipulver, røykt paprikapulver, spisskummin, salt, pepper og cayennepepper.
Bland sammen eplejuice, vann og litt brunt sukker og hell over kjøttstykket slik at nederste del (0,5-1cm) er dekket. Mange bruker også øl som f.eks en bayer.
Stek på 160 grader i ca. 6 timer. Hell gjerne litt av vesken over kjøttet underveis.
La kjøttet hvile litt før du river det fra hverandre med to gafler e.l.
Fordel salatblader, og korianderbladene utover en varm lefse og ha kjøtt, epler og tomatblandingen på toppen, servere lefsene sammen med Q® Lettrømme.
Q® Lettrømme Beger med skrulokk