La eggjakten begynne!

Hvert år kommer det en koselig høytid hvor appelsiner, tursjokolade, appelsinbrus og skitur er et must. Noen feirer høytiden på fjellet, mens andre tar det helt med ro hjemme i godstua. Høytiden er også kjent for krimromaner og brettspill – men kanskje aller størst er jakten på påskeeggene?

I år som i fjor har vi på påskens melkekartonger gjemt et påskeegg innimellom illustrasjonene. Klarer du å finne det? NB: Vi har gjemt eggene forskjellige på alle kartongene for å gjøre det ekstra spennende.

Finner du påskeegget må må du forklare oss hvor du fant egget for å delta i konkurransen om å vinne unike påskesokker fra Q-meieriene! Svaret ditt avgir du i skjemaet nederst på denne siden. 

Ta jakten et steg videre i den digitale verden!

Nytt i år er at vi i samarbeid med Google har valgt å lansere en digital påskeeggjakt hvor du må lete frem ti påskeegg som er gjemt rundt i landet gjennom karttjenesten Google Maps. Du kan delta i den digitale jakten via PC, nettbrett eller mobil via kartet nedenfor på denne siden eller ved å trykke her.

I den digitale eggjakten får du hint om hvor vi har plassert egget du skal finne. Deretter må du finne frem til riktig plass og forstørre kartet til du finner den eksakte plasseringen av egget. Sliter du med å finne et egg har du muligheten til å hoppe til neste egg og hint.

Konkurranseregler kan du lese her!

Vil du lete etter flere egg? Delta i den digitale eggjakten nedenfor!