Delta i våre julerebuser og vinn det som står øverst på ønskelisten din i år – reisegavekort og julegenser fra Q-Meieriene!

DELTA I JULEREBUSKONKURRANSEN

I år, som i fjor, har vi laget julerebuser som forbrukerne kan kose seg med i julen. Hver melkekartong har fire rebusoppgaver hvor du enten skal finne ut hvilke julesanger eller julefilmer/-serier emojiene på melkekartongene representerer. Husk at svaret du skal frem til kan være norske eller engelske julesanger og julefilmer. Svarer du riktig og sender inn dine svar på q-meieriene.no er du med i trekningen av julens quuuleste genser fra Q-Meieriene. Vi har laget fire ulike sett med rebuser – så ta en nærmere titt på kartongene dine, kanskje finner du flere nye rebuser.

Er du en rebusmester så husk at du på julekartongene også finner en bonuskonkurranse! For å løse bonuskonkurransen trenger du fire ulike melkekartonger fra Q. Den heldige vinneren av årets bonusjulegave trekkes på julaften, men du kan sende inn svar allerede nå. Premien er et reisegavekort på kr 10.000!

God jul fra alle oss i Q-Meieriene!