Vi gleder oss alltid til jul. Av flere grunner, men det vi i Q-Meieriene gleder oss mest til er å få kunne lage en helt spesiell julekartong. 

Melken er selvsagt den samme som alltid, frisk og kald, men vi kaller den likevel julemelk.

Tidligere har vi hatt julekartonger prydet med julefortelling, oppskrifter, nisser og gavelapper. I år har vi gått i en annen retning, men beholdt gavelappene. Her er det altså bare å klippe ut og skrive på! 

Tidligere i høst spurte vi våre fantastiske forbrukere om hjelp til å velge mellom tre ulike julemelk-design via vår Facebook-side. Responsen var overveldende selv om noen kanskje syntes det var litt vel tidlig å snakke om jul. (Beklager).

Men nå er tiden endelig moden og de nye julekartongene er i butikk!

Engasjerende melkekartonger

I år som i fjor, vil du på årets julemelk finne julerebuser (les ordet en gang til, det står rebus og ikke julebrus) der du skal gjette julesanger eller julefilmer/-serier som emojiene på siden av kartongen beskriver. Emoji er disse små smilefjesene og symbolene som du sikkert både har sendt og mottatt på tekstmelding.

For hele familien

På våre nettsider kan man sende inn svaret på de fire julerebusene og vinne bl.a. en kul Q-julegenser som vi har designet. Er du ekstra oppmerksom har du sikkert fått med deg en bonuskonkurranse på kartongene, med en ganske ålreit premie om du plutselig skulle gå lei av kalde vinterdager. Du kan nemlig vinne et reisegavekort à kr 10.000,-

Vi håper også denne kartongen kan engasjere melkedrikkere før jul og ikke minst håper vi at forbrukerne våre tar seg god tid til å være sammen i julen og samles om å knekke julerebusene vi har pønsket ut.

Husk å delta på våre julerebuser og send inn svarene dine her:

God jul!