Storhusholdningsteamet vårt består av tre iherdige folk. Disse tre gutta sørger for at Q-Meieriene er hovedleverandør til noen av Norges største hotellkjeder, kantineoperatører og restauranter. Kontakt dem for spørsmål om levering og bestilling.

I Q-Meieriene arbeider vi hardt for å produsere gode produkter med riktig kvalitet og levere til avtalt tid. Ta kontakt med din grossist for kjøp av Q-produkter. Eller se vår kontaktinfo under.

Hver gang du kjøper et Q- eller Kavli produkt fra oss, enten det er til å lage god mat til dine matgjester eller om det er for videresalg, er du med på å støtte gode formål innen forskning, kultur og humanitær virksomhet via vår eier Kavlifondet.

Se våre produkter i produktkatalogen under, eller kontakt oss gjerne direkte for en hyggelig prat eller bruk kontaktskjemaet under.

    

   Frode Kjerpeseth            Ove Jarland Røed
   Tel:90037029                 Tel:917 61 903
   Send epost                    Send epost

Last ned vår produktkatalog her

Nyheter fra Q februar 2017

I 2012 brøt Q-Meieriene gjennom en ny milepæl og lanserte eget Q-sortiment til storhusholdningsmarkedet over grossist. 40 nye produkter, med emballasje og størrelser tilpasset blant annet hoteller, restauranter og kantiner ble lansert. Og, som den lille utfordreren leter vi etter nye produkter og nye smaker, nye pakningsløsninger eller forbedringer. Nye og smarte ting som bidrar til å gjøre hverdagen enklere og bedre for deg som kunde – til glede for dine matgjester.