Melk som utfordrer!

Kong Vinter er kommet til vårt ganske land. Det inkluderer vinterkartongene fra Q-Meieriene. 

Tema for vinterkartongene våre er utfordringer. Denne vinteren kan du derfor bryne deg på vinterquiz eller Q-quiz som vi liker å kalle det. Vinterquizen finner du på siden av kartongen, og rett under der igjen finner du fasiten. Her finner du moro for både store og små!

Ikke vanskelig nok sier du? Du er en quizmester som liker å bryne seg på enda tøffere utfordringer? Ja, da utfordrer vi deg til å finne det hemmelige løsningsordet. Første hint finner du under fasiten på kartongen. Ta utfordringen videre online via lenken på kartongen, og se om du klarer å finne frem til et (eller flere) av de fire forskjellige løsningsordene og innsendingsskjemaet. Her vanker det attpåtil premier som er ekstra kjekke på kalde vinterdager. 

Lykke til!

KLIKK HER FOR Å LESE KONKURRANSEREGLENE!

Utfordringer som engasjerer

Q-Meieriene er et forbrukerdrevet meieri og sammen med forbrukerne prøver vi å finne bedre måter å gjøre ting på. Det hele startet med et knippe melkebønder på Jæren og Gausdal som i 1997 brøt ut fra meierimonopolet fordi de mente det måtte finnes bedre måter å gjøre ting på.

Siden den gang har vi i Q introdusert skrukork, målevindu og ny datomerking på melken. Men fortsatt tror vi det finnes bedre måter å gjøre ting på. Derfor har Q-sjefen, Bent Myrdal, trykket sitt mobilnummer på millioner av Q-kartonger så han kan høre nettopp DINE tips og ideer. Q-Meieriene elsker nemlig å bli utfordret!

Går DU rundt med en god idé til hvordan matsvinn kan bekjempes, eller kjenner du kanskje noen som allerede er en matredder? Del dine matreddertips med oss, og vær med å nominere en matredder til Q sin månedlige matredderpris. Den 28. mars 2019 inviterer vi deg og alle i vårt langstrakte land til den store Matredderdagen på Vulkan Arena i Oslo.