Ingredienser

4-500 g pasta
400 g laks
200 g sukkererter
200 g blomkål
vatn
Creme fraîche
Matolje
Salt og pepper

1. Kutt opp sukkererter i 1-2 cm store biter og blomkål i små deler.
2. Skjer opp laksen i små kuber på 4-6 cm.
3. Kok opp vatn med litt salt å legg pastaen oppi og kok som anlagt på pakken.
4. Ha litt matolje i ei steikepanne å legg laksen oppi panna. Stek laksen til den er gjennomstekt og har fått litt farge.
5. Kok opp ei panne med ca 1,5 liter vatn å legg sukkerertene oppi. La dei koke i ca 1 min å tøm dem opp i eit dørslag.
6. Gjer de same som står på 5 berre med blomkålen.
7. Når alt er klart kan du begynne å dandere slik som du ønsker. Topp med creme fraîche og litt pepper.

Gursken oppvekstsenter