Jeg er fra Egersund. Gift og fire barn som nå er ungdommer.
Jobber i ferskvaredisk, og er utdannet butikkslakter

Elsker turer i skog og mark, interiør og D.I.Y-prosjekter. Er nok litt kreativ, og har en mann som hjelper til med å få prosjektene ferdige.

Jeg velger produkter fra Q-meieriene og synes det er bra med konkurranse i meierimarkedet. Vi har kjøpt Q-melk helt fra den kom på markedet, og fortsatt med det fordi vi er så fornøyd med produktene. Målevinduet på kartongene er topp! Og sjokomelka er ungenes favoritt.

Min oppskrift - «En saftigere niste»

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Vafler trenger ikke bare være helgekos. Jeg er glad i å gå på tur med familien, og da lager vi turmat som går ned på høykant. Favorittmaten vår er sunnere vafler med friske pålegg som ost, skinke og salat. Da blir spisepausen noe alle kan glede seg til, ikke minst når bakkene blir bratte og beina tunge. 
Prøv deg frem med melsortene du har i skapet, gjerne uten sukker i røren. Her er oppskriften som jeg liker best.

PS: La vaflene avkjøles før du smører på og pakker dem inn.

Grove turvafler (ca. 10 stk):
3 dl fibramel
3 dl hvetemel
1 dl speltmel (grovmalt)
5 dl Q-melk lett 0,5% fett
3 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker 
3 ts kardemomme
0,5 dl vann
100 g smeltet smør eller margarin

Alt det tørre  blandes i en bolle, tilsett vann, melk, vispet egg og tilsett smeltet smør. Stek vaffelplater, og fyll dem med det du liker. Jeg bruker salat, ost, skinke, agurk og paprika. Pakkes inn og puttes i sekken, smaker fantastisk ute. Denne røra holder seg flere dager i kjøleskapet.