Jeg er 62 år, er gift med Roger.
Bosatt på Lillehammer de siste 17 årene, hvor vi har skaffet oss arbeid med et 100 år gammelt trehus
Roger og jeg har to døtre, Eli Sophie (20) og Mia Christine (30).
Eli Sophie bor hjemme fram til høsten.
I november fikk jeg gleden av å bli bestemor til verdens søteste, lille Brage.

Jeg er utdannet innen ledelse, markedsføring og kulturbasert næringsutvikling. Og har vært gründer innen kafédrift, vært hotelldirektør, startet matfestival og vært markeds- og logistikkansvarlig for Norsk Litteraturfestival.

Mat er kultur og kultur er mat!
Kanskje er det min franske familie som har inspirert meg, men måltider sammen med familien, barnas venners, våre venner og bekjente har alltid vært viktig for meg. Jo flere rundt bordet jo bedre er det. 

Jeg følger med på hva som skjer på matfronten, og har en liten matblogg som jeg bruker til dokumentasjon av egne oppskrifter og andres som jeg kanskje har «pyntet litt på». Jeg driver ikke med styling, alt er dokumentert som det er. Både adoptivhunden Tobey og jeg trenger mosjon og litt vannpilates blir det også tid til. Leser ganske mye både samtidsromaner, klassikere og krim.
Liker godt musikk, alt fra The Cure til Mozart.

Jeg hadde et møte med Q-meieriene for noen år siden. Da ble jeg så imponert over at sjefen sa at han gladelig ville ha drukket uåpnet og kald melk som var en måned etter best før. Etter det har jeg kjøpt Q-produkter, og ikke minst sluttet å kaste melkeprodukter uten å sjekke om det lukter og smaker ok.

Min oppskrift - «En enklere hvit saus»

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Hvit saus brukes i mange middagsretter, men den kan fort bli klumpete eller svidd om du er uheldig.
Mitt hemmelig triks er å bruke Q-melk og potetmel istedenfor hvetemel. Da slipper du både klumper og skrubbing av kasseroller.
Ofte tilsetter jeg ost til sausen og bruker den i pastaretter.

PS! For deg som ikke tåler gluten er jo dette tipset topp!

Ingredienser:
3dl Q-melk
2 ss potetmel
200 g valgfri revet ost
Salt og pepper

1. Pisk sammen kald melk og potetmel og varm opp under omrøring.
2. Når sausen har tyknet, tas den av platen.
3. Tilsett revet ost, jeg liker å bruke litt parmesan.
4. Smak til med salt, pepper, og annet krydder etter ønske.