23 år, fra Oslo.
Bor hjemme med mamma, pappa og lillebror.

Jobber som personlig trener og har en hverdag full av trening og aktivitet.

Det står alltid melk og yoghurt fra Q-meieriene på frokostbordet hjemme hos oss. Vi bruker Q-produkter i all slags matlaging for å gjøre hvert måltid enda litt bedre. Dessuten er det fint å vite at overskuddet går til gode formål gjennom Kavlifondet.

Min oppskrift - «En sprøere granola»

[[ RichText template tag ngremotemedia is not configured ]]

Om du har en aktiv hverdag og vil ha en sunn og god start på dagen, så har jeg et sprøtt forslag til deg. Min hjemmelagde granola er både sunn og lettvint, og metter godt. Hell Q-melk over og et lite dryss kanel om du vil, så er du klar for å møte dagen med et smil.

PS! Prøv deg frem med ulike typer frø og nøtter, og tilsett gjerne en klype havsalt om du vil.

Granola (ca. 15-18 porsjoner):
1,5 L store havregryn
2,5 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerner
2,5 dl valnøtter, grovt hakket
1 dl mandler, grovt hakket
1 dl honning eller lønnesirup
0,5 dl vann
2 dl rosiner

Bland alt det tørre i en liten langpanne. Varm honning/sirup i en kjele til den blir flytende, tilsett vann og rør om før du fordeler blandingen over det tørre. Rør om, og sett langpannen på rist midt i ovnen på 150 grader. Rør om hvert 10-15 minutt så du unngår at det øverste laget svir seg. Husk å røre helt til bunns i langpannen. Granolaen er ferdig når den har fått en gylden farge, etter ca. 45-55 minutter. Avkjøl og tilsett rosiner. Oppbevar blandingen i en tett boks eller glass med lokk