milk.jpg

Forbrukerpakning med små (20ml) doser H-melk til bruk i te eller kaffe.

Tine lager dette i 10ml forpakning, og selger nå til forbrukere for omtrent 200kr per liter.

Da er det nok emballasje og distribusjon som utgjør kostnadene.

Jeg ønsker større pakninger med H-melk, 3,9% melkefett, homogenisert og ultrapasteurisert, gjerne slik at det ikke må ristes slik som Tines produkt med 3,5% fett blandet av skummet melk og fløte.

20ml er etter min mening en passende mengde melk for mitt krus med te, og om noen vil ha litt mindre tømmer de ikke alt ned i kruset. Ultrapasteurisert melk kan oppbevares i tursekken, på hytta eller i kontorskuffen, og kan stå seg fint i mange måneder, og kanskje år uten kjøling.

Innpakkingen kan gjerne være i pyramidekartong slik som bildet jeg lette opp med Google. Slike kartonger kan stables slik at de opptar lite samlet volum inne i en pakning for salg med f. eks. 50 enheter i pakken.

Prisen kan ikke bli så mye dyrere per enhet enn Tines produkt ettersom det sannsynligvis er emballering og distribusjon som utgjør mesteparten av kostnadene, og mer melk per enhet koster ikke så mye mer per liter.

Jeg ønsker meg altså 20ml Q H-melk til å ha i kontorskuffen på jobben slik at jeg på en enkel måte kan ha te i melken til lunsj.

Kommentarer til idéen

Gjennomført og gjennomtenkt! Tusen takk! Melkesjefen vår skal i løpet av året undersøke nye formater og tar dette med videre!

- Mads Liabø, 14. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
HL
Hallgeir Lied