Hei :)

Leser veldig ofte at folk ønsker seg mindre sukker eller stevia som alternativ til produktene. Skjønner dette veldig godt, samtidig er jeg sååå klar over at jogurt/CC/skyr smaker best med en visd sødme!

En helt naturell variant vil trolig ikke treffe smaksløken til mesteparten av kundene heller, men de som er mest opptatt av helse/ ernæring/ trening.

Så hva med å ikke søte produktet i utgangspunkt, men heller legge en liten sachet med sukker/stevia i lokket slik at alle kunne tilsette så mye sukker de ønsker? Så blir jo alle fornøyde :) Bruker man hele posen, vil det tilsvare et produkt som DERE i Q-meieriene synes er optimal.

Kommentarer til idéen

Hei :) Ingen dum ide dette. Mange er opptatt av sukker og søtning. Vi har sett litt på dette og er litt usikker på om vi får dette til på en bra måte. Det tar ganske lang tid å smake seg til riktig søtning og vi går mange runder for å finne det perfekte innholdet av stevia eller sukker. Vi er redd for at hovedproduktet ikke blir så bra og at de fleste som kjøper det ikke vil skjønne hvorfor man skal blande inn en pose i tillegg. Vi avslår i denne omgang, men tar gjerne opp igjen ideen senere. Takk for at du delte!

- Mads Liabø, 18. apr. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Sophie Wendt