Ny emballasje for melk og andre meieri produkter.

Ny melke og andre flytende meieri produkter i "boks" Melken bør kunne oppbevares i emballasje laget av aluminium som kan inngå i panteordningen som øl og mineralvann embalsjen i dag. Ved å pantelegge emballasjen så vil det bli mindre svinn og mindre arbeide med kildesortering.

De andre meieriprodukter kan også embaleres i aluminium, smørbeger etc. Her er det bare fantasien som stopper idéene. Vi bør kutte ut plast tuber og bare bruke aluminium som tidligere.

Om jeg ikke tar helt feil så kan denne type emballasje produseres og gjenvinnes i Norge noe som igjen vil skape arbeidsplasser. Om idéen er god så hold den hemmelig i Q systemet.

For egen del så prøver jeg å unngå Tine produkter, jeg kjøper Synnøve, Kavli og Q produkter. Jeg savner type Biola produkter fra Q. Mvh. Kjell Almenning 92868720

Kommentarer til idéen

Hei Kjell, og takk for at du kjøper Q- og Kavliprodukter. Det blir vi så glad for å høre!

Spennende idé du har, men vi ser ikke helt hvordan dette skal fungere godt i praksis.

Når det kommer til syrnede produkter, så har vi Bio-Q. Den selges på utvalgte Coop-butikker, finner du den ikke der du holder til kan du spørre om butikken om de kan ta den inn til deg :) Les mer om den her: https://www.q-meieriene.no/Produktkategorier/Q-BioQ-Syrnet-melk

- marte.folkedal.lie@kavli.no, 30. des. 2019
Comment icon 1
KA
Kjell