58CD319E-BE57-4D8F-822B-0575F1347F1A.jpeg

Hei. Jeg har vært på ferie i Aberdeen i en uke og fant en helt utrolig fantastisk god bananmelk som jeg drakk hver dag, ble rett og slett hekta.

Den er MYYYE bedre enn den Litago hadde, da denne har en fyldigere smak. Det hadde blitt uten tvil en suksess om dere begynte å selge dette. Men den må vær fyldig i konsistens, det er best! Jeg legger ved ett bilde av produktet.

Kommentarer til idéen

Avtalen gjelder mellom: Q-Meieriene AS (arrangør) og kampanjedeltakere.

Aksept av vilkår og betingelser: Informasjon om kampanjen er en del av kampanjevilkårene. For å delta i kampanjen må man akseptere vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

KONKURRANSEPERIODE 10. juni 2019 til 25. august 2019.

HVORDAN DELTA:

Du må være fylt 18 år, eller ha samtykke fra foreldre/foresatt. Deltakere må være bosatt i Norge. Ansatte og ansattes nærmeste familie i Q-Meieriene og O. Kavli kan delta, men ikke vinne premier. Det er ingen kjøpsbetingelser.

Sommerkonkurranse på kartong: På sommerens melkekartonger finner du en rebuser med bokstavkrøll. Ved å sende inn ditt forslag til bokstavkrøll er du med i konkurransen om å vinne et kjøleskapstermometer fra Q-Meieriene. Ditt bidrag sender du inn til tlf.nr. 479 09 109, du kan tegne og sende bilde eller sende inn en digital tegning hvis du heller ønsker det. Husk å legge ved navn og adresse til ditt bidrag for å være med i trekningen av premie.

VINNERE:

I konkurranseperioden trekkes det ut 50 antall vinnere blant alle deltakere. Deltakere kan kun vinne 1 gang.

Vinnere vil få tilsendt premien i posten som pakke.

Personvern:

Du må oppgi ditt navn, epost og adresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at Q Meieriene kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Annet:

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Q-Meieriene tar intet ansvar for trykkfeil eller utilsiktede misforståelser.

Kontaktperson: Pål Rasmussen, Produktsjef Q-Meieriene, pal.rasmussen@kavli.no

- Silje Vanilje, 13. aug. 2019
Rapporter innlegg
Comment icon 1
HH
HHodne