Hei,

Først nå har jeg sett "ikke dårlig etter" og se-lukt-smak -> litt sløvt av meg.

Det er kjempebra!

Selv har jeg praktisert dette, lenge-lenge med de fleste matvarer.

Ideen er:

Ta det litt lenger.

Informere meg å alle andre om:

F.eks. når den er "bare litt sur" -->kan den da drikkes? kan den brukes til pannekaker? .. ??

Når er den farlig å bruke??

Oppfordre til å prøve ut ---> Det er forståelig at dere ikke ønsker å bli satt til ansvar for ulykker.

Det er en balansegang.

Rett balanse vil utgjøre enormt for matsvinn.

Mvh Tor

Kommentarer til idéen

I sommer dro vi på en liten turne og snakket om akkurat dette. I tillegg hadde vi "Se-lukt-smak" og oppskrifter på pannekaker med "gammel melk" så her er vi godt i gang ;)

- Mads Liabø, 9. mar. 2018
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Tor Norderhaug