Hei dere! Jeg ser at det er en trend mellom yoghurtprodusentene i Norge og verden rundt å tilby gresk yoghurt. Den e fyldig og med god kvalitet men ganske ofte til en dobelt pris til den vanlige. Ideen min handler om det å tilby bulgarsk type yoghurt. Med inholdet av bakterien lactobacylicus bulgaricus, den tilbyr en nydelig smak (kjent i hele verden) og en reke forskninger beviser de positive helseefektene av bulgarske yoghurten som bla. bedre fordøyelse og lengre liv. Jeg mener at en sånn type yoghurt på en rimelig pris kan bli en suksess. Og jeg mener faktisk at den har like god hvis ikke bedre smak enn den greske.

Mvh. En bulgarer i Norge :)

Kommentarer til idéen

Hei, dette burde Q-meierene satse på. Bulgarsk yoghurt med den nevnte bakterien er kjempegod og kjent over hele verden. Vet den har blitt produsert på lisens i Japan i mange tiår. Vi bruker å lage den selv med å ta med naturell bulgarsk yoghurt fra Bulgaria, og bruker Q-helmelk. Yoghurten blir fast og kremete uten bruk av noen tilsetningsstoffer, kun Q-melk og den bulgarske yoghurt-kulturen. Bulgarerne spiser mye av denne, ikke bare fordi den er sunn, men fordi den smaker godt og brukes i mye forskjellig matlaging. Så undersøk hvordan dere kan få lisens på bakteriekulturen, salget bør gå av seg selv etterpå :-)

- perohans, 31. mar. 2020
Rapporter innlegg

Ja, hadde vært super å prøvd ut dette!

- Jan Vidar Meling, 21. okt. 2018
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
Vanya Kraeva