double-cream.jpg

Dobbel kremfløte er svært fyldig og sofistikert i teksturen. Den er fløyelsmyk selv uten å piskes. Den er ideell som hellefløte rett i fra boksen og serveres for eksempel over frukt og kaker uten å piskes, eller den kan piskes og sprøytes for å dekorere alle slags desserter. Den kan også brukes til å legge til fylde og en mer kremete konsitsens til sauser og velsmakende retter.

Ekstra tykk kremfløte har en høy fettprosent på 48% og er laget ved å varme kremfløte for så å raskt avkjøle - dette skaper en tykkere krem.

Kommentarer til idéen

Herlig, Ja det har Vært fint ??

- nadah, 28. mai 2022
Rapporter innlegg

Få den i butikk! Dette er noe alle gode kokker ønsker seg, og kommer til å bli en fjær i hatten til Q-meieriene om de klarer å få gjennomført. Husk at det de gode profilerte kokkene omfavner blir suksess hos hvermannsen etterpå!

- Bernie, 15. feb. 2022
Rapporter innlegg
Comment icon 20
User avatar
Mona Nessa