double-cream.jpg

Dobbel kremfløte er svært fyldig og sofistikert i teksturen. Den er fløyelsmyk selv uten å piskes. Den er ideell som hellefløte rett i fra boksen og serveres for eksempel over frukt og kaker uten å piskes, eller den kan piskes og sprøytes for å dekorere alle slags desserter. Den kan også brukes til å legge til fylde og en mer kremete konsitsens til sauser og velsmakende retter.

Ekstra tykk kremfløte har en høy fettprosent på 48% og er laget ved å varme kremfløte for så å raskt avkjøle - dette skaper en tykkere krem.

Kommentarer til idéen

Helt enig, dette vil vi som forbrukere ha - hvorfor avslått???

- Hobbykokken, 16. mai 2021
Rapporter innlegg

Som tittelen sier: Økologisk Melk i alle varianter! Jeg er sikkert ikke eneste kunden som er opptatt av å kjøpe økologiske, og Norske råvarer og produkter. MEN så er det kun ett merke som tilbyr økologisk melk, og det er deres konkurrent. (og ett annet navn som er med-eid av samme konkurrenten).

- Hilde Espedal, 18. jan. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 18
User avatar
Mona Nessa