I vår familie drikkes det MYE Q-melk, og det blir mange kartonger som brettes sammen for resirkulering. Dette er forsåvidt ikke noen voldsomt stor jobb, men jeg kunne allikevel tenke meg at kartongen hadde blitt falset slik at brettingen hadde gått raskere og at kartongen hadde blitt helt flat og «perfekt» hver gang. Nå brettes gjerne kartongene fort, blir bulkete og tar mer plass. Latskap kanskje, men allikevel - alt som kan gjøre ting lettere og spare plass er bra. Enklere for barn å brette også, og kanskje eldre som ikke har så mye styrke i grepet lenger. Dette kunne nok i tillegg gitt dere et konkurransefortrinn ift Tine. ;)

Kommentarer til idéen

Jeg synes at Ideen er svært god. Jeg tenkte på det samme for en tid tilbake da jeg satt og så på en gavepose fra Vinmonopolet. Disse gaveposene som passer for en flaske er flatpakket når man kjøper dem, med bretten eller falsen på samme sted som melkekartongen får når man bretter den. Jeg har også merket at Tines melkekartonger er lettere å brette enn Q-melk kartongene. Det er knapt synlig, men ser en nøye etter på en Tine-kartong så har de dessverre kommet Q-meieriene i forkjøpet og allerede lagt inn denne falsen for enklere bretting av kartongen.

Mvh

Are Elvevoll

- Are, 10. feb. 2020
Rapporter innlegg

Hei Gine, så glad vi blir for å høre at dere drikker MYE Q-melk, og takk for at du deler ideen din. Selv om ideen er god hadde den blitt vanskelig å få til i praksis, så per nå holder vi oss til slik kartongene er. Men hvem vet hva som skjer i fremtiden :)

- marte.folkedal.lie@kavli.no, 30. des. 2019
Comment icon 2
GW
Gine Ruud Wiker