Butter-replacements.jpg

Med tanke på sunnhet og helse så ville det vært deilig, gøy og lettere og ha ett Ekstra lett, lett og fettfritt smør som fungerer til ulike bruksområder.

Dette kan også lede til og ta bedre og smartere valg.

Her er ideen så enkelt som dette. Fokus på alle sammen.

Det norske folket generelt, ikke bare idrettsutøvere, de som trener, men også den gjennomsnittlige Nordmann som skulle ønske og redusere noe av fett inntaket.

Siden smør er en såpass stor del av hverdagen / kostholdet til ganske mange norske hjem og brukes til så mye, alt i fra matlaging og baking ville dette føre til en "lettere" hverdag for ganske mange tenker jeg.

Jeg har god tro til denne ideen!

:)

Kommentarer til idéen

Hei! Dette er en fin idé, men fett har en del egenskaper som er vanskelig å erstatte, slik som bake- steke og piske-egenskaper. Det hadde vært veldig bra å få til dette, men enn så lenge vil denne utviklingen begrenses av det som er teknologisk mulig, dessverre. Prøv gjerne Skyr eller yoghurt i baking som for eksempel scones dersom du ønsker å bruke mindre fett!
- Marianne, Q-Meieriene, 22. sep. 2022

Forstår godt hva du mener Felicia... Men jeg tenker også at det er viktig og utfordre ideer i tillegg til oss selv. Liker og leve litt etter dette ordtaket her; "seek discomfort". Muligens dratt noe ut av kontekst men likevel føler jeg det kan være relevant. De har klart det i statene (USA), så da tenker jeg hvorfor ikke prøve og få det til her i Norden og. Takk for kommentaren din forresten, og god sommer! :D

- Mathias, 29. mai 2021
Rapporter innlegg
Comment icon 3
MV
Mathias