Savner virkelig en ordentlig kremig, myk, fet, naturell yoghurt som metter i Norge! Dette har Danone i flere land, men de har ikke begynt å selge og markedsføre dette i Norge ennå. Produkttypen jeg sikter til er yoghurt som Danone Oikos traditional natural (selges bla i Spania) eller Danone Fjord/Fjørd (en av flere slike typer som selges i Frankrike). Per i dag finnes bare low fat alternativer i tillegg til "bøttene" med tyrkisk yoghurt (som er noe tykk og ikke like myk og god). Fett er ikke farlig, det metter godt. Sukker er det vi vil unngå, og det tror jeg det er flere og flere som er opptatt av. Hadde vært supert med denne typen yoghurt i porsjonspakninger:)

Kommentarer til idéen

Helt enig! Savner fullfete naturell meieriprodukter uten tilsetningsstoffer... Kan huske yoghurten fra da jeg var liten, var fetere og fantastisk fløyelsmyk, men så kom fetthysteriet og fett ble erstattet med tilsetningsstoffer...

- Lailuka, 23. mar. 2022
Rapporter innlegg

Hørtes herlig ut! Sjekk gjerne ut vår naturellyoghurt på pose! Om vi skal gjøre denne fetere og mer "fløyelsmyk" i fremtiden skal vi vurdere. Takk for tips!

- Mads Liabø, 28. okt. 2015
Rapporter innlegg
Comment icon 2
KH
Karina Hilland