IMG_6255.jpg

Hei!

Aller først - jeg savner veldig Biola naturell yogurt i 1/2 liters beger - laget av Tine meierier. Denne ble tatt ut av produksjon for en tid tilbake. Jeg er klar over at Biola finnes i liters kartonger som drikkeyogurt, men det er definitivt ikke det samme. Har dere laget et tilsvarende produkt som det i beger, bare at jeg ikke har fått det med meg?

I sommer var jeg i Danmark på ferie, og fant det optimale produkt: Cultura - halvliters beger yogurt fra Arla. Den var laktosefri, men det behøver den ikke være for min del.

Jeg har bilder av begeret som jeg kan sende til dere slik at dere har mer informasjon, men klarte ikke å laste opp mer enn ett bilde her i kontaktskjema. Så hvis dere gir meg en e-postadresse, kan jeg sende dem til dere.

Jeg ville satt utrolig stor pris på om dere kunne lage noe lignende. Jeg er ganske sikker på at flere ville være interessert i det, selv om lite salg kanskje var grunnen til at Biola i beger ble tatt ut av produksjon.

Ser fram til å høre om dette er mulig! Klar over at dette var Tine sitt produkt, men litt konkurranse kan vel ikke skade?!

Det hadde vært så fint å se et slikt produkt i butikkhyllene igjen.

Vennlig hilsen

Wenche S. Hvitmyhr

Kommentarer til idéen

Hei Wenche, takk for lang og informativ ide. Dette må vi se nærmere på, synes det er en god ide. Hilsen Pål
- Pål, Q-Meieriene, 6. des. 2022
Comment icon 1
WH
wsh38B@gmail.com