14628178_1101474586601182_1656283767_n.jpg

Redusering av melkesvinn:

IDÈ 1: En idè kan være å ha to lag i en melkekartong. Melken er i midten av rommet og er beskyttet av et kartonglag. I midten av det første og det andre laget er det bare luft. Det vil gjør slik at melken holder seg kald og du kan holde melkekartongen uten å fryse på hendene. Om du ikke tenker luft, så kunne det ha gått ann med vann. Da når de tar melken i kjøleskapet, vil melken holde seg kald og god.

IDÈ 2: Isteden for kartong, kan vi bruke isopor. Når vi bruker isopor, så vil melken hele tiden holde seg kald, men når du løfter den så fryser ikke hendene dine. Den er behagelig å holde. Og bedriftene vil lage isoporen god og tett, slik de gjorde med kartongen.

Dette kunne ha gått ann med andre meieri produkter også. Det er ikke godt å holde på noe kaldt også er du så sulten eller tørst.

Kommentarer til idéen

SuperQult! Og veldig bra gjennomtenkt. Dette hadde vi aaaaldri tenkt på før :)

- Mads Liabø, 13. okt. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
NB
Natasha Maria Bush