I noen år nå har jeg sagt at iskaffe fra Q-meieriene har vært et etterlengtet produkt! Sål angt er det noen få produkter på markedet, og de lages av Q-meierienes største konkurrent. Og av disse er det ikke engang mange som er gode!

Iskaffen trenger naturlige smaker, ikke søt sirup. Vanilje, sjokolade, kanel, karamell og bare melk er gode forslag. En med kaffe og følte for en rik og fyldig kaffe er også å ettertrakte!

Mindre sukker, kompenser gjerne ved å laktoseredusere melken før en søtere smak. Og noen hadde vært fine å ikke ha så veldig søte. Noen ganger vil man helst ha en god kaffe på veien, uten å måtte vente 15 minutter på en kaffebar!

Det er fint om designet er lett å stable i kjøleskapet, og den må være god å holde i. For lave/tykke design er trøblete, og runde er vanskelig i kjøleskapet. Firkantet eller trekantet kanskje?

Toppen av pakningen bør være flat, slik at den er lettere å helle fra og ikke treffer nesen når man drikker de siste slumpene! Ikke for bred eller avlang åpning for da er det lettere å søle. Skrukork er heller ikke praktisk på en så liten pakke.

En størrelse på 0,33dl er en fin str på en iskaffe, kanskje til og med 0,4 dl.

Det kunne være en tanke å fordele enkle og doble espressoer på de forskjellige variantene.

Kommentarer til idéen

Ja vi ønsker!

- Charlotte F. Ho, 10. mar. 2017
Rapporter innlegg

Veldig bra beskrivelse forresten :)

- Mads Liabø, 9. feb. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 3
User avatar
Tonia Katrin