Å bruke biprodukt ved smørproduksjon

Kommentarer til idéen

Om man skal finne et ideelt tidspunkt for å lansere og markedsføre kjernemelk, må det være nå....

Baking er jo så til de grader i vinden om dagen, og det er jo det kjernemelken hovedsakelig brukes. Den har en uovertruffen evne til å binde væske i bakverk, som da blir saftigere og sprøere. Panering av kjøtt og fisk blir sprøere.

Smoothies og denslags burde også kunne være et markedsføringsområde for kjernemelken, både på grunn av næringsinnholdet og smaken.

- Oslobjørn, 23. aug. 2021
Rapporter innlegg

Kjernemelk er noe jeg savner veldig. Jeg også har vokst opp med dette i Tyskland (Müller Milch som er nevnt av noen andre). Dette smaker godt og forfriskende, og smaker helt annerledes enn kulturmelk/surmelk/kefir. Kjernemelk er også ypperlig å bruke i matlaging.

- Gunhild Heni Peterzens, 14. aug. 2021
Rapporter innlegg
Comment icon 5
BK
b1k9