Hei. Jeg lurer på hvorfor man ikke får kjøpt kjernemelk i butikkene. I Danmark er det helt vanlig og brukes masse. For noen dager siden var jeg ute og fløy med SAS og de har på sin meny smoothie med kjernemelk, rabarbra og vanilje. Aldeles nydelig. De små flaskene var produsert av et dansk meieri i samarbeid med SAS. En god ide til etterfølgelse for norske meierier. Tenk om vi kunne få noe lignende i butikkhyllene. Om ikke annet alminnelig kjernemelk så man kan lage sin egen dessert.

Håper på en tilbakemelding på denne meldingen.

Mvh

Nst

PS. Dersom et dansk meieri får til en slik avtale med SAS skulle det vel ikke være noe i veien for at et norsk meieri også klarer det (?) med for eksempel Norwegian el. evt. Butikker i Norge

Kommentarer til idéen

Kjempegod idee! Savner det her i Norge! Astrid

- Astrid Bedranowsky Holme, 4. okt. 2017
Rapporter innlegg

Hei!

Den enkle forklaringen er nok at dette produktet ikke er like godt kjent i Norge. Det er også begrenset med plass i butikkenes kjøleskap til melk. Til eksempel er det ikke alle butikkene som bestiller inn Q-melk. Andre butikker bestiller kanskje bare inn en type som f.eks lett melk.

Men ingenting er i veien for at man kunne forsøkt, men foreløpig kommer ikke vi til å bruke tid på dette akkurat nå for å være brutalt ærlig. Dessverre.

MVH

Mads

- Mads Liabø, 20. jun. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 2
NT
nst