Hei

Først vil jeg berømme noen i Q-meieriene for å ha følgt med i historietimen. Det har overlevd mange mennesker før vår generasjon, derfor er det gledelig at Skyr® er kommet i produksjon igjen og ut i butikkhyllene. Og at dere i tillegg har erstattet hvit sukker med Stevia er en genial ide`. Ja vikingene og indianerne var kloke.

Min Q-ide har jeg fra da jeg bodde i Australia. Der kunne en kjøpe fersk kondensert melk som vi bruke i saus og supper ol. Jeg kan dessverre ikke huske alle detaljene, men jeg tror at deler av vannet fra melken fordampes og at den kondenserte delen kan brukes istedenfor fløte i ulike sammenhenger.

Jeg tenker da mest på erstatning til fløte i saus og supper.

Jeg husker ikke fettinnhold, men tror kanskje det var 8 % om det mulig.? Det vet dere bedre enn meg.

Jeg tenker at produktet burde ha "Kondensert melk - til saus og suppe" i navnet og ikke noe med fløte for det forbindes jo med et høyere fettinnhold.

Hører gjerne fra dere.

Kommentarer til idéen

Hei! tenker du noe lignende som vikingmelk? Den har 4% fett mener jeg å huske. Vi er litt usikker på markedet og konkurransen akkurat på dette området, men skal ta ideen med videre!

- Mads Liabø, 15. apr. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
SB
Sissel Berntsen