Kondensert melk
Hei
Først vil jeg berømme noen i Q-meieriene for å ha følgt med i historietimen. Det har overlevd mange mennesker før vår generasjon, derfor er det gledelig at Skyr® er kommet i produksjon igjen og ut i butikkhyllene. Og at dere i tillegg har erstattet hvit sukker med Stevia er en genial ide`. Ja vikingene og indianerne var kloke.
Min Q-ide har jeg fra da jeg bodde i Australia. Der kunne en kjøpe fersk kondensert melk som vi bruke i saus og supper ol. Jeg kan dessverre ikke huske alle detaljene, men jeg tror at deler av vannet fra melken fordampes og at den kondenserte delen kan brukes istedenfor fløte i ulike sammenhenger.
Jeg tenker da mest på erstatning til fløte i saus og supper.
Jeg husker ikke fettinnhold, men tror kanskje det var 8 % om det mulig.? Det vet dere bedre enn meg.
Jeg tenker at produktet burde ha "Kondensert melk - til saus og suppe" i navnet og ikke noe med fløte for det forbindes jo med et høyere fettinnhold.
Hører gjerne fra dere.



Kommentarer til idéen