Jeg skulle ønske dey vat mulig å kjøpe lactosefri skyr natuell her i norge.

Jeg er ofte på island hvor skyr har lang tradisjon i det islandske kosthold. NATURELL skyr er ganske tett og tykk og kan spees ut med enten melk,vann eller kefir til ønsket kremet konsistens( med andre ord meget drøy i bruk). Skyr® er fettfri, men rik på proteiner og kalsium.

Jeg har tidligere vært i kontakt med tine om de kan lage skyr men uten noe resultat... No ber jeg dere i Q meieriene. Ta gjerne turen til Island og titt i dagligvarehyllene i Hagkøup,Kronan eller Bonus. Island har ett fanstastisk utvalg i selvproduserte meieriprodukter!!!!!

Med hilsen Maren Sofie Strømme

Kommentarer til idéen

Hei! Vi er ofte på Island og lar oss inspirere :) Vi har helt klart en del å gå på for å kunne være et fullverdig meieri med laktosefrie produkter. Og vi ser jo helst at forbrukerne skal kjøpe sine meieriprodukter fra Q-meieriene;-).

Men, vi er fremdeles et lite meieri. Å produsere laktosefritt er dyrere og mer tidkrevende enn "vanlig" produksjon. Vi krysser fingrene for fremtiden og kan nevne til slutt at vi bygger ut og utvider på begge meieriene våre. Vi har lansert UltiMoo, en laktosefri sjokomelk, og har laktoseredusert Q Frokostyoghurt i pose, så vi er i gang.

- Mads Liabø, 3. mai 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Maren Sofie Strømme