Det har kommet mye bra laktosefri produkter på markedet, noe som gjør livet mitt mye enklere. Men det som er litt rart er at det enda ikke er kommet et laktosefritt mellommåltid. Når jeg lager meg et ordentlig måltid kan jeg velge alternativer som er helt uten melk om jeg må, men når jeg skal ha et kjapt mellommåltid uten tilgang til kjøkken eller bestikk er det få alternativer. Jeg ønsker meg en porsjonspakning med laktosefri Skyr® eller cottage cheese, noe man faktisk blir mett av, og som har plastskje i pakningen.

Kommentarer til idéen

Vi har helt klart en del å gå på for å kunne være et fullverdig meieri med laktosefrie produkter. Og vi ser jo helst at forbrukerne skal kjøpe sine meieriprodukter fra Q-meieriene;-).

Men, vi er fremdeles et lite meieri. Å produsere laktosefritt er dyrere og mer tidkrevende enn "vanlig" produksjon. Vi krysser fingrene for fremtiden og kan nevne til slutt at vi bygger ut og utvider på begge meieriene våre. Vi har lansert UltiMoo, en laktosefri sjokomelk, og har laktoseredusert Q Frokostyoghurt i pose, så vi er i gang.

- Mads Liabø, 15. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 1
User avatar
Julie Mathea Godø Grande