HELE NORGE SPISER GULROTKAKE MED KREMOST, SITRONKAKE ELLER KRYDDERKAKE MED KREMOST. PROBLEMET ER AT DETTE ER LAGET AV SMØR OG MELIS, SÅ I UTGANGSPUNKTET GANSKE LITE SUNT. HER OM DAGEN BLANDET JEG SKYR SITRON MED LITT PHILADELPHIA OG BRUKTE DET SOM TOPPING PÅ SITRONKAKE. DET SMAKTE KJEMPE GODT OG ER MYE SUNNERE. SÅ HVA OM MAN HADDE LAGET EN SKYR MED LUFTIG KREMOST SMAK?

Kommentarer til idéen

Hei Naina! Vi har lagt merke til at flere og flere bruker Skyr® til bakst. Det er kjempegøy å se :-) Tusen takk for at du deler ideen din med oss. Hilsen Tina
- Tina, Q-Meieriene, 13. des. 2022

Cool

- En lykkelig Q, 3. apr. 2022
Rapporter innlegg
Comment icon 4
NI
NAINA