Luftig smør.

Først tenkte jeg smør med bobler, det er et eget forslag som allerede vurderes. Men så tenkte jeg enklere og da ble det spagetti formet smør.

Fordeler:

- holder seg mykere

- man tar mindre på skiven

- bokstavlig talt lettere enn annet smør ( selv om det inneholder like mye kalorier pr. Vekt enket, er det pr. Volum vesentlig mindre kallorier)

- føles luftigere

- smelter lettere

- blander seg bedre ved matlaging

- tilsetningstoffet, luft er gratis

Oppfølger eller forenkling av luftig smør. Hva med å lage spagetti-smør. Presse smøret gjennom hull før det går i pakken. Fikk ideen av spagetti-is på en italiensk is restaurant.

Tror dette gir noen Lunde samme effekt som bobler og er enklere produksjonsteknisk.

Mvh

Egil Bru Overaa

Kommentarer til idéen

Hei Egil! Her var det mye, mye bra! Produksjonsteknisk kan det være enkelt, men det trengs nok investering i nytt fyllingsutstyr (det letteste er å fylle i et beger e.l og ikke presse inn i rør). Utstyret for luft er dessverre ikke gratis :)

Liker veldig godt tanken på luftigere smør og ikke minst fasongen.

Denne tar vi med videre! Tusen, tusen takk! Vi har ikke laget smør før så vi må nok gå ganske mange runder, men vi er i gang. Takk igjen!

- Mads Liabø, 9. feb. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 1
EO
Egil Bru Overaa