Hei.

Ser det har dukket opp flere "smarte" korker. Gjelder cola og tine. Disse hengselkorkene er ikke brukbare.

Hvofor ikke gå tilbake til " Brett ut og bøy tilbake"? Kartongen kan tettes med en klemme. Mindre kartonger drikkes opp fort:-)

Rømmebeger: Disse bør være glatte innvendig for å få med all rømmen når man rører ut f.eks Dip.

Siden jeg er bestefar til ei jente på 1 1/2 år, Sofie, med laktoseintoleranse setter jeg vi pris på deres laktosefrie alternativer. Mulig Kavlifondet kunne bidra med forskningsmidler som kan bidra med å gjøre lidelsen lettere. Gjelder også forskning på Gluten siden disse tilstandene ofte går hånd i hånd.

Siden jeg har Tine meierier i vrangstrupa, kjøper familien kun meieriprodukter fra Q-meieriene, Kavli, Synnøve Finden og Røros meieriet + enkelte gårdsmeierier.

mvh

Øivind Bakken

Koppang

Kommentarer til idéen

Hei Øyvind, takk for at du skriver til oss. Innen 1. juli 2024 må alle leverandører over til hengslet kork, som følge av et EU direktiv. Vi jobber med å finne en kork som vi håper at dere forbrukere blir fornøyd med. i 2003 kom vi i Q® med innovasjonen skrukork, som erstattet brett og bøy. Dette gjorde vi fordi funksjonaliteten til skrukorken blant annet gjør at melken kan oppbevares liggende etter at den er åpnet. Den er enklere å frakte, og dersom du er uheldig og skulle miste den i bakken så unngår man melkesøl. Oppfinnelsen gjør også holdbarheten på melken blir bedre. Angående rømmebegeret så ser vi absolutt problemstillingen din, rillene er der av produktsjonstekniske hensyn - men vi vil gjerne unngå matsvinn så dette må vi se nærmere på. Tusen takk for mange gode innspill, og takk for at du støtter Q®. Hilsen Karoline
- Karoline, Q-Meieriene, 22. nov. 2022
Comment icon 1
ØB
oivbakken@gmail.com