IMG_3017.jpg

Melk som holder seg frisk i ukevis -- etter åpning! Det burde være mulig med en revolusjonerende embalasje: Innvendig plastpose og kran, som i pappvin.

På jobben er vi flere som kjøper melk til kaffen, men kun trenger litt av gangen. Da oppstår et problem: Melken blir sur før man er halvveis. Melken må kunne stå en uke eller to, eller mer etter at den er åpnet - ellers er det ikke melkeskvett-vennlig.

Bildet viser min nødløsning... klem ut så det ikke er luft i før man setter på lokket. :-) Det fungerer, men er litt upraktisk!

Man kunne selvfølgelig gjøre noe med innholdet også, litt tykkere f.eks. Og vi betaler nok noe ekstra for en praktisk og effektiv melkeskvett-vennlig kartong.

Det er miljøvennlig å unngå å sløse med melke - selg det som miljøvennlig. Plast og papp bør enkelt kunne separeres for oss som resirkulerer.

Det vil overraske konkurrentene - for hvem har tenkt at melk kunne vare så lenge ETTER åpning.

Melkeskvett-melk, det er tingen. :-)

Kommentarer til idéen

Her var det veldig mye å jobbe med. Liker tanken veldig godt! Vi har faktisk sett på dette før, men det krever en del omstilling for emballasjeproduksjonen. Vi skal definitivt se nærmere på det!

- Mads Liabø, 8. okt. 2015
Rapporter innlegg

Q-Melk: Tenk merkevarebygging. Q-Melk er jo nyskapende, folkelig, utfordrer av gamle sannheter. Og kanskje litt leken? En slik kartong vil kunne bli lagt merke til i butikk og på kontorer, møterom, på kjøkkenbenken. Melk utenfor kjøleskap? Bare å trykke på knappen så får du en melkeskvett? Hva med en liten kampanje? Som bestemor sikkert sa: "en skvett melk til høyner smaken". :-)

- Christian Hansson, 13. jan. 2016
Rapporter innlegg
Comment icon 4
CH
Christian Hansson