Ideen min handler on noe jeg savner, spesielt når vi skal ut å reise, men også det daglige.Nemlig hvitt ( melk) til å ha i kaffen/teen. Kjøper nå med oss en 200g boks Nestle melkepulver, made in UK, som krever teskje for dosering og er ganske stor og upraktisk. Små kaffefløter i flytende form selges i Norge enkeltvis eller esker på 50 stk. Disse blir upraktiske på tur og skaper plastavfall for hver og en som brukes.

Min ide er derfor å lage melk til kaffe og te i tablettform i en dipenser, a la suketter. Da kan man enkelt velge hvor mange og hvor mye hvitt man vil ha i kaffen/teen. Enkelt, renslig og uten søl.

Tenk hvor praktisk og renslig denne løsningen vil være på kafeer, servering på fly, buss osv! "Et lite skritt for Q-Meiriene, et stort skritt for menneskeheten"

Dessuten tror jeg det stort potensiale i å få flere til å bruke hvitt i kaffen. Melk i kaffen senker ph i kaffen. Kan også lages med smakstilsetning for dem som ønsker det.

Kommentarer til idéen

Hei Magne, så gøy at du skriver til oss! Vi liker spesielt "et lite skritt for Q-meieriene, et stort skritt for menneskeheten" ;) Dessverre er ikke dette en kategori vi driver med dessverre, men vi skal aldri si aldri :) Vennlig hilsen Marte

- marte.folkedal.lie@kavli.no, 14. apr. 2020
Comment icon 1
MH
Magne