IMG_1143.JPG

Jeg oversender to bilder av topplokk til min favoritt av yoghurt, Skyr®! Dette er forbruket mitt ila januar-februar i år, en yoghurt daglig tilsammen 59 yoghurt! I disse tider da vårt forbruk av plast er en stor utfordring skjønner jeg ikke hvorfor hver eneste yoghurt skal ha dette topplokk med ei lite teskje! Kan ikke dette reduseres? Vennlig hilsen Else Sandvand Kristiansand

Kommentarer til idéen

God idè!!!!

- Solvor, 30. sep. 2019
Rapporter innlegg

Hei! Vi har en real utfordring her. Skjeen må være med. De (få) gangene maskinene "glemmer" skje så får vi fort klager. Folk forventer det.

Utvalget på "emballasjemarkedet" er begrenset og vi har ikke funnet gode nok løsninger helt enda. Førsteprioritet er at emballasjen skal sikre god holdbarhet på produktet. Meieriprodukter er alt for høyt oppe på listen over matvarer som kastes og det er blitt en kampsak for oss.

Men; vi MÅ jobbe videre med dette. Senest forrige uke presenterte jeg alle henvendelsene vi har fått (også din) for ledergruppen i Q slik at dette er på dagsorden! Ha litt tålmodighet med oss så lover vi å jobbe videre med det.

- Mads Liabø, 3. apr. 2017
Rapporter innlegg
Comment icon 4
User avatar
ElseS